fredag 15 maj 2009

Miss fail barbie ?

Dessies blogg har ju blivit nedlaggda. Tyckte dom kunde passa på och stänga ner Kisses med... Verken Kissie eller Dessie är/var riktiga bloggare. Det erkände dom flera gånger med. Dom älskade att provocera för att tjäna pengar på oss läsare. "Det är tack vare er läsare som gör att jag blir rik och kändis. Puss på er. I know you love me."

Ingen av dom var ju såna i "verkligheten" som dom gav ut sig i deras bloggar. Så varför låtsas vara någon man inte är i en blogg ? Blogg är för mig en dagbok som man skriver om sina känslor, vad man har gjort under dagen, tips, skriva om något som man vill komma ihåg, om sina intressen eller om den där speciella kärleken. Tillochmed Amir är bättre bloggare än dom två. Han skriver inte för att provocera utan kör en vanlig blogg. Även fast många stör sig på honom. Jag gör iaf för hans dubbelmoral och hur han alltid vänder kappan efter vinden. Men han förtjänar iaf sin plats på topplistan...

Kul att mer än hälften av deras kommentarer står hur mycket alla hatar en... men till Kissie och Dessie försvar var för dom annars inte hade kunnat få läsare om dom inte hade provocerat. Men se bara på Foki och Kan Dee som börjar klättra upp mot toppen. Dom verkar riktigt sköna tjejer med bägge fötterna på jorden. Och jag förstår Kan Dee att hon stör sig riktigt mycket på Dessie. Seriöst, den tjejen har feta problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar