torsdag 28 maj 2009

Use your Brain !


Förra året hade H&M Fashion Against Aids där bl.a Timbaland och Rihanna designade en topp. Diggade Rihannas. Var hur snyggt som helst. Detta året har ju Tokio Hotel gjort en cool tee. Men hittade några andra coola linnen på H&M. Gillade det med läppstiftet. :p

Tycker det är jätte bra att man går ut med sånt här. Upplyser världen. Igår på Tyra Banks show var Alicia Keys med. Hon har ju startat en egen sån fond som heter Keep a Child Alive där man mest fokuserar på att ge ut mediciner till familjer som har HIV eller AIDS. Alicia Keys verken en jätte härlig och jordnära tjej. När hon satt i soffan och snackade var det som det gick i slowmotion. :p Men hon var verkligen laidback.

Vi lever lätt i våran egen lilla värld och tar oftast saker för givet... vi har ett eget liv att ta hand om och det är inte alltid så lätt kanske. Men, sen finns där alltid någon som har det värre än dig. Jag gillar inte bortskämda personer. Som tror dom har det svårt. Jag tror att när man själv har det svårt så kanske man mår bättre av att hjälpa någon annan som har det kanske lika svårt som du eller ännu svårare. Det får en att känna good about yourself, you know... ^^ en god gärning. Världen behöver en enda stor god gärning. Även den mest bortskämda lilla braten kommer säkert få ett leende på läpparna när man får ett leende tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar